Over ons

Het team van Psy-praktijk Grootegast bestaat uit drie gespecialiseerde behandelaren voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Ook als je een (lichte) verstandelijke beperking hebt, ben je welkom. We vinden het belangrijk om samen met jou te kijken naar wat en wie er nodig is, om zelf weer verder te kunnen.

We snappen het als je bijvoorbeeld iemand wil betrekken bij je behandeling of als je de voorkeur hebt voor een behandeling. We nemen die beslissing samen, want jij hebt unieke kennis over jezelf en wij over de voor- en nadelen van de verschillende behandelingen.

Wie werken er
bij Psy-praktijk?

Margriet de Boer

GZ-psycholoog

Margriet de Boer

Gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie (denk aan EMDR, mindfulness, schema- en wandeltherapie) voor jongeren en (jong)volwassenen met klachten op het gebied van depressie, angst, paniek, emotionele problemen of trauma.

Rosmarijn Los

Systeemtherapeut

Rosmarijn Los

Gespecialiseerd in systeemtherapie, relatietherapie, hechtingsgerichte therapie en ouderbegeleiding voor gezinnen, stellen, jonge kinderen, jongeren en ouders.

Famke Falkmann

Orthopedagoog-generalist

Famke Falkmann

Gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en EMDR voor kinderen en ouders. In het bijzonder ervaring met hulpvragen gericht op scheidingsproblematiek en rouwverwerking.

Ervaringen van cliënten

‘De tijd dat ik bij Margriet in therapie was heb ik als heel prettig ervaren. Ten eerste was dat door Margriet zelf; ze stelde me gelijk op mijn gemak, ik voelde dat het gelijk klikte, ze luisterde naar mij en stelde de juiste vragen. Ten tweede paste ze een behandelingsmethode toe die geen enkele therapeut eerder bij me had gebruikt, maar die me uiteindelijk enorm heeft geholpen.‘

Astrid

(Cliënt Margriet de Boer)

‘Ik wil je heel erg bedanken voor alles. Door jou heb ik mezelf weer gevonden, kan ik gemakkelijker dingen van mij afzetten en durf ik mijn grenzen aan te geven. Heel erg bedankt voor alle gesprekken en de EMDR. Het heeft mij er weer helemaal bovenop geholpen.‘

Linda

(Cliënt Margriet de Boer)

‘Sill is behandeld voor angstklachten. Hij ervaarde vaak spanningen die hem ziek maakten en waardoor het lastig was naar school te gaan. In een kringgesprek op school vertelde Sill: “Als je ergens mee zit, dan moet je dat wel aan iemand vertellen. Ik deed dat eerst ook niet, en had toen erg strakke spieren (knopen in zijn lijf die pijnlijk waren). Maar als je dingen vertelt, kun je elkaar helpen.” De kinderen klapten voor hem. Het heeft Sill heel goed gedaan dat jij hem hebt geholpen en met de handvatten die jij hebt aangereikt kunnen we samen verder, nogmaals dank daarvoor.‘

Sill en zijn moeder

(Cliënt Margriet de Boer)

‘Een contactherstellend gesprek met mijn volwassen kinderen onder begeleiding van een deskundige systeemtherapeut. Luisterend, precies die vraag stellen die je zelf niet stelt. In heel korte tijd wist ze de juiste snaar te raken en een vastzittend contact te openen. Een aanrader voor wie onder ogen durft te zien dat het leven zo ingewikkeld is, dat je hulp moet vragen.‘

Anoniem

(Cliënt Rosmarijn Los)

Contact opnemen

Zie je jouw klacht niet op onze website staan en twijfel je of we je kunnen helpen? Bij Onze werkwijze kom je meer te weten. Ook kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dan bespreken we je persoonlijke situatie en de mogelijkheden.